„Este mai bine să lăsăm viața să
vorbească pentru noi, în locul cuvintelor.”

Mahatma Gandhi

Soluțiile fac parte în mod natural din structura noastră

Podoleanu Păun (PPlegal) a fost înființată pe baza unei idei clare – pentru a ajuta clienții prin oferirea unor soluții pragmatice și prin abordarea problemelor juridice într-un mod direct și coerent.

Avem o înțelegere solidă asupra drepturilor și obligațiilor tale, însă noi oferim mai mult decât un diagnostic juridic asupra problemei. Ne concentrăm asupra nevoilor tale specifice și creem strategii solide și planuri clare pentru rezultate mai bune.

Echipa potrivită

Suntem avocați de litigii pur sânge, cu o orientare către dreptul comercial, prin adoptarea unei viziuni orientate către maximizarea rezultatelor.

Înțelegem importanța cunoașterii activității curente ale clienților noștri, de aceea suntem implicați zi de zi și în activități de consultanță de tip „daily business”.

Avem o deschidere în privința tuturor aspectelor avocaturii, inclusiv comunicare simplă și punctuală în ceea ce privesc costurile unui litigiu. Clienții vor avea siguranța și încrederea că scopul nostru suprem este obținerea unor rezultate utile și pragmatice în orice situație.

Furnizăm servicii juridice într-un mod diferit și inovativ

Unde alte case de avocatură merg pe căile bătătorite ale profesiei de avocat, noi oferim o abordare proaspătă și transparentă, menită să ofere siguranță, claritate și încredere.

Suntem o echipă de avocați cu picioarele pe pământ, care vedem imaginea de ansamblu și care știm că succesul este atins de puterea colaborării.

TESTIMONIALEÎn colaborarea cu avocații de la Podoleanu Păun, am văzut beneficiul unei abordări unice bazate pe profesionalism si transparență

PAUL PÂRVU

FONDATOR thedigitalist

https://podoleanu-paun.ro/wp-content/uploads/2020/02/parvu-paul.jpg

Echipa Noastra

https://podoleanu-paun.ro/wp-content/uploads/2020/02/vlad-podoleanu.png
Vlad Podoleanu

Avocat Partener

https://podoleanu-paun.ro/wp-content/uploads/2020/02/silvia-paun.png
Silvia Păun

Avocat Partener

Contactează Podoleanu Păun